Til jægeren

Til jægeren

Vedersø Vildt jagtsæson 2022/2023

Vedersø Vildt jagtsæson 2022/2023

 Prisliste på opskæring af hjortevildt

  • Kronhjort over spids: 1250 kr.
  • Kronhind og spidshjort: 1150 kr.
  • Kronkalv: 700 kr.
  • Dåhjort: 1000 kr.
  • Då og spidshjort: 800 kr.
  • Dåkalv: 550 kr.
  • Rådyr: 400 kr. (Råbukke 500 kr.)
  • Dyr til produktion. 400 kr. (Spegepølser-Røgvare-Grillpølser)

Produktion:

  • Spegepølser: 39 kr.pr stk. (700 g ved stopning)
  • Vakuumpakning af spegepølser: 5kr. pr stk.
  • Røgvarer: 120 kr. pr. indleveret kg. (skiveskåret)
  • Grillpølser: 60kr. pr indleveret kg.

Afregningspriser af kronvildt:*Prisen kan varierer hen over jagtsæsonen.

  • Kronhind og spidshjort: 28kr pr kg.
  • Kronkalv: 22kr pr kg.
  • Kronhjort over spids: 14kr pr kg.

Afregningspriser af dåvildt: *Prisen kan varierer hen over jagtsæsonen.

  • Då og kalv: 25 kr pr kg.
  • Dåhjort: 14 kr pr kg.

Før vejning bliver dyret pelset, renset for blodigt kød så den er klar til dyrlægekontrol.
Ved skud i køller -30% af afregningsprisen.
Ved skud i ryggen -40% af afregningsprisen.Vi opkøber kun kronvildt der er brækket ophængt.

Industriarealet 14, 6990 Ulfborg. Kontakt 51721112

Når du har nedlagt et stykke vildt.Vi skal huske at efter skuddet går det fra et være vildt til at være “mad”. Derfor skal du behandle det som mad. Vi anbefaler at du opbrækker vildtet ophængt hurtigst muligt efter det er nedlagt. Bringer det på køl eller indlevere det hos os. Vi har som udgangspunkt åben alle hverdage om efteråret/vinter (1.Sep.-31.Jan.) fra 7,00-15,30 for indlevering af vildt. Weekend er efter aftale.

Vi servicere jægere der kommer med nedlagt vildt. Dyret bliver udskåret efter jægerens ønske. Der er mulighed for at få produceret spegepølser samt få lavet røget filet og dyrekølle. Kødet bliver vakuumpakket, etiketteret med betegnelse og en stegeanvisning.  Du kan se priser på de forskellige ydelser på den vedhæftede fil.
Vi opkøber kronvildt, dåvildt der er nedlagt på den frie vildtbane i Danmark. Afregningsprisen kan du se i den vedhæftede fil. 
Vildtets vej gennem virksomheden.
Vi modtager det nedlagte og opbrækkede vildt i et modtagelse kølerum, hvor det hænger nogle få dage. Hvis du ikke har været på hygiejnekursus skal du medbringe lunger og hjertet fra dyret, gerne i en pose. Derefter bliver det pelset og hvis skuddet har ødelagt kødstykker bliver der her kasseret. Dyret kommer videre til det næste kølerum hvor dyrlægen kommer og tilser dyret om det er egnet til videre forarbejdning.Efter dyrlægen har sat stemplet på dyret må vi oparbejde det

Knæk og bræk

0