Om os

Vedersø Vildt

Om os:

Vedersø Vildt er en slagterforretning, der er detail-samt Engros godkendt, beliggende i Ulfborg.

Vi fokuserer på god dansk kvalitet, og vi udvælger derfor blandt andet dansk fritlevende vildt fra nærområdet, herunder kronvildt, dåvildt, råvildt og vildsvin, da den frie bevægelighed giver kødet mere smag og mørhed. Ligeledes bidrager dette til bæredygtighed – og dermed god samvittighed. Vores arbejde beror sig på princippet: ”Fra jord til bord”, hvilket betyder, at vi selv forarbejder og behandler kødet. Desuden foregår al produktion på eget slagteri, såvel som vi også har eget pølsermageri, hvor vi producerer røgvarer, pølser og andre specialiteter. Ydermere tilbyder vi mad ud af huset.

Alt vores kød er fri for medicin og hormoner, ligesom det er dyrelægekontrolleret og registreret med hensyn til sporing.

Kødleverandører:

Vi udvælger nøje vores leverandører, for at sikre den gode kvalitet, og således vi er sikre på at handle med de dygtigste aktører på markedet.

Vores kødkvæg er fra Kildegaarden, hvor kødkvægsavlerne holder dyrene med henblik på pleje af græs- og engarealer. Her befinder dyrene sig i den friske luft, så meget som muligt. Derudover er de kvæg, der slagtes, højest er 30 måneder gamle, hvilket medfører at kødet har et ekstra højt proteinindhold, såvel som en forrygende kødkvalitet med en høj kødprocent og god fedtmarmorering.

Vores svinekød er fra Frilandsgris, der lægger stor vægt på dyrevelfærd og økologi. Derfor er alle grise født på friland, hvor de går sammen med soen i fem til syv uger. Samtidig har de god plads – både udendørs, såvel som indendørs, hvor de ligeledes altid har adgang til udearealer. Det er centralt at grisene har mulighed, for at leve så naturligt som muligt – både for dyre velfærdens skyld, men også den gode kvalitet.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop