Slagteriet

 

Vildets vej gennem virksomheden.

Vi modtager vildtet i vores kølerum, hvorefter det enkelte dyr mærkets. Som jæger skal du indlevere dyret brækket, og håndteret efter alle foreskrifter.

Har du som jæger har gemmemgået et vildthåndteringskursus, kan du udfylde jægererklæring. Har du IKKE dette, skal pluks(hjerte/lunger) fra det pågældende dyr medbringes ved indlevering.

Ved indlevering af handyr skal testiklerne stadig sidde på dyret.

Fra modtagerkøleren kommer dyret vider ind i afhuderummet, hvor det afhudes. Herefter kommer dyret igen på køl, hvor dyrlægen tilser og godkender det til videre produktion.
Alt bliver som udgansgpunkt udbenet og vacumpakket i mindre portioner, og etiketteres med betegnelse og vægt. Er der specielle ønsker til udskæringen, kan det selvfølgelig lade sig gøre.
Vi kan efter kundens ønske tage fars fra til pølseproduktion. Ligeledes tilbydes rygning af diverse delstykker.
vores spegepølser og røgvarer ryges over bøgesmuld på gammeldags vis, til varene har den rigtige farve og konsistens.

 

 

Vi ser frem til at betjene dig – Knæk og Bræk!!